CLUB IRWL: Qui som

Logo I Run With Leiva Blanco

El club de corredors I RUN WITH LEIVA by BenitoSports és un club format per corredors populars que busquen en l’esport del running, una diversió i un “modus” de vida. Al club hi tenen cabuda els corredors que tenen a la ment millorar les seves marques personals en curses populars i els corredors que volen sortir a córrer perquè els agrada fer-ho i perquè és una part important a la seva vida. Volen gaudir del running o posar-se en forma. Aquests perfils es tindran en conte a l’hora de preparar els entrenaments setmanals, per tal de que els grups siguin més equilibrats i ningú hagi de forçar el seu entrenament i poder córrer sense forçar la màquina, ni baixar la intensitat d’un entrenament de qualitat, per no tenir al seu costat, persones amb un objectiu semblant al seu. El club esta obert a tothom, gent que s’inicia al running, gent que mai ha format part d’un club de corredors i vol millorar la seva forma física o temps en curses, gent que ja és d’un club però vol sortir a córrer amb el Jaume Leiva i format part del club pels serveis que ofereix, etc. Aquí no limitem l’entrada a ningú, sigui del club que sigui.

b_verd_cat

Marcos-150308-0001-2

Tots els membres del club rebran un welcome pack de benvinguda format per:

 • Samarreta tècnica INVERSE del club I run with leiva.
 • Articles i productes dels nostres patrocinadors ISOSTAR, OXD, BENITOSPORTS.

A més a més, tindran una sèrie de beneficis com són:

 1. Entrenaments setmanals els DILLUNS i DIMARTS a les 19h amb Jaume Leiva a la botiga BenitoSports de Terrassa
 2. Entrenament setmanal el DIJOUS a les 19:15h amb Jaume Leiva a Terrassasports.
 3. Running day mensual amb Jaume Leiva
 4. Accés a entrenaments genèrics en les distàncies de 10km, mitja marató i marató.
 5. 20% de descompte en les compres a les botigues BenitoSports.
 6. 13% de descompte a les botigues BenitoSports en la compra de qualsevol material esportiu.
 7. Sorteig d’articles esportius entre els membres del club (festa final de temporada).
 8. Rebre un mailing mensual amb la informació més rellevant del mes en curses populars, així com l’actualitat del club I run with Leiva.

En que consisteix un running day?

Entrenament grupal gratuït pels membres del club que tindrà 4 fases:

 • Xerrada/Col.loqui
 • Treball de carrera
 • Treball de força
 • Estiraments/Avituallaments
 • Sorteig de regals dels nostres patrocinadors

Tots els membres del club podran portar els seus fills al running day, per tal de que gaudeixin d´activitats per nens (gimcana i iniciació al running).  A més, un cop a l´any s´organitza una competició de triatló per nens TRI-KIDS IRWL a Terrassa. A final de temporada, es realitzarà la festa social del club, on es podrà gaudir d’un sopar divertit entre membres del club, optar a premis especials per part dels nostres espònsors i viure en primera persona de la xerrada que ens farà el Jaume Leiva, sobre la seva temporada de running.  El preu anual per ser membre del club és de 90€ via transferència. Us recordem que el 10% de la vostre quota anual anirà a parar a l’associació Demé i l’entrega de la donació anual per part de Jaume Leiva, es farà el dia de la festa de final d’any del club. Per inscriure’s al club I RUN WITH LEIVA s’haurà d’omplir el formulari d’inscripció (clicka aquí)

Per recollir la samarreta del club i el welcome pack, es podrà fer a les botigues BenitoSports:

Samarreta_IRWL BenitoSports Rambla Catalunya Barcelona, Rambla Catalunya 81.
BenitoSports Terrassa, Avda. Jacquard 91-95.
BenitoSports Sant Cugat, C. Cial. Sant Cugat local 21, Ctra. Rubí-Sant Cugat, km 4.
BenitoSports Badalona, C. Cial Magic Badalona, Salvador Espriu 2, planta 1ª local A30. BenitoSports Granollers, Anselm Clavé 51-55.

Ens hauràs d’informar a quina botiga BenitoSports vols anar a recollir la samarreta. Només ho podràs fer en aquella botiga que hagis inclòs en el formulari d’inscripció. Aquells que siguin de fora de l’àrea metropolitana de Barcelona, se’ls hi enviarà el welcome pack per correu ordinari.

b_verd_cat